Toff-Fit
 

PERSONAL TRAINING, Duo Training 

Medisch fitness / revalidatie 

Wat je doelen ook zijn, we bereiken ze samen.

Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, je moet gewoon beginnen!

Wil je nou een gespierd lichaam, afvallen of herstellen na een blessure. Hier kan je alles op alles zetten om dat te realiseren met de juiste begeleiding en een op maat gemaakt programma voor jou.

 

Personal Training

Personal training is een één op één training waarbij de focus ligt op het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Trainen met een personal trainer heeft veel voordelen. De belangrijkste daarvan is het behalen van de doelstellingen door middel van gevarieerde en specifieke oefeningen. Door het aanleren van de juiste sporttechnieken is de kans op blessures vele malen kleiner. 

Wil je afvallen, fitter en sterker worden, of gezonder leven?

Heb je een stok achter de deur nodig?

Wil je graag tips en coaching voor het verbeteren van de leefstijl?

Zoek je een trainer die je steunt en motiveert, ook tussen de trainingen door?


      

Dan bent u hier aan het juiste adres! Samen stellen we een persoonlijk trainingsschema op. ​Ik zal je hierbij motiveren en aanmoedigen om het uiterste uit jezelf te halen, waarbij het resultaat na elke training steeds dichterbij komt. Niet alleen de fysieke, maar ook de mentale verandering zal je motiveren om alles eruit te halen.

Vet verlies

Het gaat om resultaten en dat krijg je hier, hoe meer tijd je erin steekt hoe sneller het proces gaat!

Zelfs een bescheiden hoeveelheid lichaamsvet verliezen kan je een grote hoeveelheid van positieve voordelen opleveren die jouw gezondheid en kwaliteit van het leven zullen verbeteren.


Spieropbouw

Spieropbouw is in principe eenvoudig, maar in de praktijk is het een uitdaging.

Iedereen heeft het potentie om spieren op te bouwen maar dan zal je slim moeten trainen.

Je hebt een programma nodig waarin de trainingsvolume, de frequentie en de intensiteit wordt aangepast aan jou persoonlijk om maximale spiergroei te kunnen stimuleren.


Verbeterde gezondheid

Een goede gezondheid is ons meest waardevolle bezit.

Neem de controle over je gezondheid, zorg dat je goed eet, sport, goed slaapt en ga effectief om met stress.

Samen werken we  aan het optimaliseren van jouw dieet, training en levensstijl..

Je zal merken dat je bloeddruk, bloedsuiker en cholesterol op een beter niveau komen en daarnaast zal je stemming, focus, energie en zelfrespect positief toenemen.
Start vandaag nog met het aanmelden van een intakegesprek

Informeer naar de beste optie voor u om de gewenste resultaten te kunnen behalen.


Afspraak makenDUO training

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. De personal training sessies volgen jullie samen waardoor je elkaar kunt motiveren, maar ook extra plezier kunt beleven aan het sporten! Samen verantwoord afvallen, sterker worden of fit worden is niet alleen ontzettend leuk, maar kan jou ook helpen je doel sneller te bereiken.

Samen je eigen persoonlijke doelstellingen halen, ondanks dat je met z'n tweeën traint. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Dat is geen probleem! Als personal trainer zorg ik er voor dat de trainingsprogramma gericht is op ieder zijn of haar persoonlijke doelstellingen, wensen en fysieke mogelijkheden.

Naast de uitdaging en motivatie van je Personal Trainer kun je namelijk ook elkaar pushen tot het beste resultaat.


De zorg voor morgen begint vandaag

Medisch Fitness is een doelgerichte manier van sporten en bewegen onder begeleiding van een trainer. Hierbij wordt de belastbaarheid van het lichaam op een verantwoorde manier verhoogd. Verantwoord bewegen zorgt ervoor dat spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren en de conditie op peil blijft. De behandeling en het programma is voor iedereen toegankelijk die zich door lichamelijke klachten beperkt voelt in het bewegen. Denk hierbij aan klachten van de:

- Schouder
- Rug
- Nek
- Knie
- Heup

Daarnaast is medisch Fitness geschikt voor mensen die geen één op één fysiotherapie meer nodig hebben, maar nog wel last hebben van klachten, waardoor beperkingen worden ervaren in algemeen dagelijks leven (adl) en sport. Eerst zal een intakegesprek plaatsvinden om de trainingsdoelen vast te stellen.Orthopedische revalidatie training volgens de 4xT methode.

De 4xT methode is een behandelmethode gericht op het beïnvloeden van bindweefsel. Alle structuren in ons lichaam zijn met elkaar verbonden door middel van bindweefsel. Deze bindweefselvezels bevatten spiervezels en spelen een rol bij lichamelijke klachten. Door de 4xT methode kan de mechaniek van gewrichten worden verbeterd. Dit heeft een positief effect op de spanning van de spieren waardoor klachten zullen verminderen en men kan direct makkelijker bewegen.

De 4xT-methode helpt bij vrijwel alle gewrichtsklachten aan de rug, nek, elleboog, schouder, knie en enkel. Nadat iemand klachtenvrij is kan er gestart worden met medisch fitness.
De behandeling volgens de 4xT methode ziet er als volgt uit:

- Testen: er zal een aantal testen afgenomen worden om te achterhalen waar de oorzaak van de                          beperking/klacht zich bevindt.

- Tapen: na het testen wordt de beweging de goede richting ingestuurd en ingetaped voor ondersteuning

- Triggeren: met fysiotherapeutische en manuele behandeltechnieken wordt de beweging van het gewricht in de goede richting gestuurd en vrij gezet.

- Training: na de behandeling volgt er een specifieke en doelgerichte medische fitnesstraining om de resultaten op langer termijn te behouden.

Revalidatie Na Covid-19

Het verloop van covid-19 verschilt per persoon. Voor iedereen zal dit anders zijn. Wanneer je besmet bent geweest met het covid-19 virus kan je lichamelijke en psychische klachten ondervinden. Conditieverlies, spierkracht- en gewichtsverlies, moeite met oppakken van dagelijkse activiteiten, sport, hobby’s en/of werk, zijn veelgehoorde klachten die je kunnen beperken in het dagelijks leven.

Het revalidatieprogramma is erop gericht om je op weg te helpen om zo optimaal mogelijk te functioneren in dagelijkse activiteiten, werk en dagbesteding. Op basis van het intakegesprek adviseer ik je over het meest passende revalidatietraject.

Je kunt een afspraak inplannen onder medisch fitness, gebruik hiervoor onderstaande knop.

Afspraak maken

Contact

Heb je vragen? Neem contact met mij op via onderstaande contactgegevens.

Maikel Toff

Email: maikel@toff-fit.nl

Tel: 0631499303